Zoek jij een leuke baan als PHP-programmeur

Vacatures, Yard Internet

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een Senior PHP Programmeur. Ben jij degene die aan de basis staat van ons succes door onze back-end modules vorm te geven aarzel dan niet en neem contact op!

Wie is Yard?

Wij zijn een allround internetbureau van zo’n 20 medewerkers, gevestigd in Utrecht. Wij werken voor zowel middelgrote als grote profit en non-profitorganisaties door het hele land. Onze internetprojecten zijn divers. We ontwikkelen onder andere complexe (mobiele) websites, kennisbanken, online netwerken, social intranets en communities. We denken sterk vanuit de problematiek van onze opdrachtgevers en bieden hen met onze kennis van interactie- en functioneel ontwerp, online design, contentbeheer en techniek passende oplossingen. Vanuit het idee dat onze opdrachtgevers hun online omgeving zelf willen kunnen beheren, ontwikkelen we altijd binnen een CMS. Ook na oplevering zijn en blijven wij voor onze opdrachtgevers actief. Zij kunnen ons altijd bellen, wij helpen hen graag. Wij hechten dan ook veel waarde aan een hoog service- en supportniveau.

Wat voor functie krijg jij als programmeur?

Je functioneert binnen een team van 6 Zend-gecertificeerde programmeurs waar jij degene bent die met name zorgt voor de ontwikkeling van de back-end. Hierbij ontwikkel je modules voor ons ontwikkelframework Yunits en verbeter je samen met collega’s de core van Yunits. Ook doe je implementaties van communities of maatwerktoepassingen met onze digitale community software. Daarnaast coach je inhoudelijk junior programmeurs.

Wat voor skills heb jij?

· Top skills in PHP en MySQL

· Ervaring met het ontwikkelen in LAMP environments

· Ervaring met het ontwikkelen volgens het MVC principe

· Ervaring met het bouwen en onderhouden van frameworks

· Ervaring met het bouwen en onderhouden van websites met veel traffic

· Ervaring met webservices en SaaS producten (als pré)

· Ervaring met scrum, unit testing en versiebeheer (SVN / Git)

Daarnaast beschik je over

· HBO+ niveau

· Heldere communicatieve vaardigheden

· Een proactieve houding en leergierig

· Het leuk vindt om kennis over te dragen

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een uitdagende baan waarbij je met name werkt voor grote organisatie binnen de zorg en welzijnssector. Op onze netwerken wisselen tienduizenden professionals kennis uit. Dus je werk is erg relevant.

Onze bedrijfscultuur is open en informeel. ’s Morgen delen we kennis via onze gezamenlijke stand-up meeting. We lunchen altijd samen waarbij we zo weinig mogelijk over werk praten. Het tafelvoetbal staat garant voor verhitte gevechten om even de gedachten te verzetten.

Je werkt in een gemengd team van junior tot zeer ervaren programmeurs. We helpen elkaar om beter te worden. Je staat er niet alleen voor en we bieden je alle ruimte om door te groeien.

Wil je solliciteren?

Hebben wij je nieuwsgierig gemaakt naar deze functie en werken bij Yard? Neem dan contact op met Dennis van Aalst, hoofd Techniek. Je kunt hem telefonisch bereiken via het algemene nummer van Yard (030 234 10 20) of per email (dennis@yard.nl). Hij is altijd bereid om een kopje koffie met je te drinken en je meer te vertellen!

LET OP: Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met: Dennis van Aalst

Dennis van Aalst

Dennis van Aalst
Operationeel directeur