Yard zorgsites – Een patiëntgerichte website voor uw gezondheidscentrum of praktijk

Nieuwe Klant

Met Yard zorgsites heeft u binnen een handomdraai een patiëntgerichte website voor uw gezondheidscentrum of praktijk. De kernwoorden: eenvoudig in gebruik, professioneel, servicegericht en veilig.

Groepensite

Voor het versterken van de samenwerking tussen huisartsen, apotheken, fysiotherapeuten of andere zorgaanbieders binnen het gezondheidscentrum is de groepensite van Yard Zorgsites de ideale oplossing. Er is dan sprake van een hoofdsite voor het gezondheidscentrum met daaronder meerdere subsites voor de verschillende zorgverleners.

Individuele website

De individuele website is vooral interessant voor zorgaanbieders die geheel in eigen huisstijl naar buiten willen treden. Er is volledige vrijheid voor het bepalen van de kleurstelling, de structuur en inhoud.

Wat Yard zorgsites uniek maakt…

Yard zorgsites ontlast. Voor de zorgverlener betekent dit dat bestaande content wordt overgezet en dat u in 1,5 uur leert hoe u de website zelf kunt onderhouden. Daarnaast bieden wij op werkdagen support en is er een uitgebreid support omgeving met instructievideo’s. Voor patiënten betekent dit o.a. dat ze de website vanaf de desktop, tablet en mobiel kunnen benaderen. De diverse patiënten modules (afspraak maken, herhaalrecept aanvragen) vergroten het gemak. En dankzij de koppeling met thuisarts.nl en apotheek.nl kunnen patiënten betrouwbare medische informatie tot zich nemen.

Meer weten?

Benieuwd naar Yard zorgsites? Bekijk de vele voorbeelden van collega’s of vraag vrijblijvend een demo aan.

Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met: Melissa Doornekamp

Melissa Doornekamp

Melissa Doornekamp
Product manager Yard Zorgsites