Yard Internet zoekt online marketing stagiaire die helpt bij het vergroten van naamsbekendheid

Vacatures

Onze uitdaging voor de komende periode is de online vindbaarheid van onze producten en diensten verder te vergroten door de inzet van online marketing. Wil jij meebouwen aan het vergroten van de naamsbekendheid van Yard Internet? En wil je ervaring opdoen bij een leuk, dynamisch bedrijf waar volop ruimte is voor de inbreng van eigen ideeën? Solliciteer dan op deze vacature en kom het team versterken!

Yard Internet is een fullservice internetbureau met vestigingen in Amsterdam en Utrecht. We bestaan 15 jaar en hebben veel opdrachtgevers in de sectoren Zorg & Welzijn. We ontwikkelen websites, kennisplatformen en online communities en adviseren organisaties omtrent gebruikersvriendelijkheid en bijvoorbeeld SEO optimalisatie. Onze drijfveer is om online kennis, producten en informatie die er toe doen zichtbaar en vindbaar te maken. Of het nu gaat om over de aanpak van pesten op school, kennisverspreiding over sport of het online aanbieden van cursussen in de gezondheidszorg. Met ons team van online experts dragen wij graag bij aan de wereld waarin wij leven met thema’s die er toe doen!

Zelf verspreiden we ook actief onze kennis door blogs te schrijven en kennissessies te organiseren.

Wat ga je doen:

 • Je voert een zoekwoordenanalyse uit en zorgt voor positiescans
 • Je richt slimme landingspagina’s in
 • Bedenkt en maakt advertenties voor google en social media
 • Schrijven van relevante blogs en artikelen
 • Onderhoudt websites van de verschillende productlijnen
 • Je bedenkt slimme manieren om leads te genereren en stelt beleid op tav leadmanagement
 • Je verzorgt productdemo’s, organiseert kennissessies en voert (samen met een teamlid) salesgesprekken
 • Je geeft uitvoering aan het marketingplan

Startdatum in overleg.

Je bent:

 • Je volgt een HBO-opleiding met studierichting Commerciële Economie, online marketing of communicatie, zit in het derde jaar en zoekt een meeloopstage.
 • Je hebt een creatieve en proactieve persoonlijkheid.
 • Je bent resultaatgericht, leergierig, een goede communicator, proactief en je kunt goed zelfstandig werken.
 • Eigen initiatief en ideeën worden erg gewaardeerd.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • Je beheerst uitstekend de MS office-programma’s, Word, Excel en PowerPoint en kent de mogelijkheden van Linkedin, google adwords en facebook als geen ander.

Wij bieden:

Een leuke informele werkplek met vakidioten. Een plek waar we gezellig samen lunchen en op zijn tijd een partijtje darten en tafelvoetballen. We zien jou als volwaardig medewerker van onze organisatie en zorgt samen met de Businesslines en marketingadviseur dat gestelde targets behaald worden. Startdatum in overleg.

Wie is Yard Internet:

Yard Internet is een full service Internetbureau met kantoren in Utrecht en Amsterdam. Ons bedrijf telt ongeveer 30 medewerkers. Met onze standaard- en maatwerkoplossingen, adviestrajecten en kennissessies ondersteunen wij organisaties bij de realisatie van missies en het vergroten van hun impact. Wij geloven in waardecreatie door online kennisdeling, de drang van mensen om ervaringen uit te wisselen en de wil om te leren. Wensen en ideeën van opdrachtgevers vertalen wij naar slimme strategieën, concepten en producties. In het structureren van de informatieovervloed en het stimuleren van interactie blinkt Yard Internet uit. We denken mee in oplossingen en denken verder. Ook als het project is afgelopen.

Meer weten?

Neem dan contact op met Karin Vrielink via karin@yard.nl of bel naar 030 – 234 10 20.
En bekijk www.yardinternet.nl.

Solliciteren?

Stuur een motivatiebrief en CV naar karin@yard.nl.

Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met: Karin Vrielink

Karin Vrielink

Karin Vrielink
Senior communicatie en online marketing adviseur