open source E learning


Yard helpt u met E-learning

Steeds meer organisaties zetten e-learning in. E-learning heeft veel voordelen. Adaptive learning, blended learning en visuele stimulatie zijn allemaal aspecten die bijdragen aan de optimalisatie van het leerproces. Bovendien is het plaats- en tijdonafhankelijk. Dit maakt afstandsleren mogelijk. Yard helpt organisaties met het inrichten van een e-learning platform. Met een schat aan functionaliteiten richten we uw e learning systeem eenvoudig in en ontwikkelen we bovendien ook maatwerkfunctionaliteiten.

Open source learning management systeem

Wij ontwikkelen uw e learning systeem op basis van WordPress. WordPress is wereldwijd het meest gebruikte systeem voor het beheer van websites en biedt ook uitgebreide mogelijkheden voor e learning development.

Integratie met een kennisplatform

Wij ontwikkelen uw digitale leeromgeving naar uw wensen. De mogelijkheden verschillen van interne trainingen en toetsen voor medewerkers tot modules voor externe deelnemers. Daarnaast kunnen wij uw e-learning omgeving koppelen aan een online kennisplatform. Op deze manier integreert u eenvoudig informatie uit het kennisplatform in uw e-learning omgeving. Online kennisdelen en leren gaan zo hand in hand en versterken de ontwikkeling van uw organisatie en medewerkers.

Praktijkvoorbeelden

Yard ontwikkelde voor EP–Nuffic de e-learning omgeving Line 2.0, voor Kenniscentrum Sport en learning omgeving met tools en instrumenten voor Revalidatie Nederland. tools-en-instrumenten-kc-sport

 


Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met: