Home Over Yard Internet

Yard Internet B.V. is opgericht in september 2000. Ruim 17 jaar lang heeft Yard Internet honderden opdrachtgevers in zorg, welzijn, overheid en onderwijs naar volle tevredenheid geholpen bij de vormgeving en ontwikkeling van hun websites, online platformen, mobiele apps, e-learning omgevingen, kennisbanken en andere online instrumenten.

Vandaag de dag zetten wij ons nog steeds met hetzelfde enthousiasme in als 18 jaar geleden. En om ervoor te zorgen dat we bij de beste bureau’s blijven horen van de DDA (Dutch Digital Agencies), hebben we ons gespecialiseerd in vier pijlers. Zo houden we 100% focus op waar we goed in zijn. En krijgt u het beste resultaat.

Yard Digital – online bedenkers & bouwers

Yard Digital is de online partner die op een creatieve manier o.a. corporate websites, online leeromgevingen en multisites bouwt. Yard Digital denkt daarnaast ook mee over het verbeteren van de gebruikersvriendelijkheid en online vindbaarheid van je website. Dit doet Yard Digital o.a. voor gemeenten, kennisinstituten, zorg- en ggz-instellingen.

Meer weten over Yard Digital? Bekijk de website.

Yard Community – brengt mensen samen binnen zorg & welzijn, overheid en onderwijs

Yard Community is onze gestandaardiseerde oplossing voor samenwerken, kennisdelen en verbinden. Het wordt ingezet door organisaties die in contact staan met professionals, vrijwilligers en/of partnerorganisaties. De oplossing bestaat uit tientallen configureerbare modules die gestijld worden in een look en feel die naadloos aansluit bij de wensen van de doelgroep. Omdat de oplossing kant-en-klaar is, is het mogelijk uw omgeving binnen enkele weken te lanceren.

Meer weten over Yard Community? Bekijk de website.

Yard Zorgsites – een patiëntgerichte website voor uw gezondheidscentrum of praktijk.

Yard Zorgsites is een gestandaardiseerde oplossing voor gezondheidscentra en praktijken. Binnen enkele dagen zetten wij de website klaar en de content van de huidige website over. Iedere website kent een eigen structuur, huisstijl en inhoud. Via Yard Zorgsites kunnen patiënten (desgewenst) via een beveiligde omgeving afspraken inplannen, herhaalmedicatie aanvragen en onderzoeksresultaten bekijken.

Meer weten over Yard Zorgsites? Bekijk de website.

Yard Eventsites – maak van je evenement een community

Yard Eventsites is de website voor events waar kennisuitwisseling en -overdracht centraal staat. Met deze online oplossing betrekt u deelnemers actief voor én na het event en bouwt u aan een online community omtrent uw evenement en bedrijf. Deze ingebouwde community-functionaliteit is voor veel opdrachtgevers dé reden om voor Yvent te kiezen. Het is daarmee een complete oplossing voor het presenteren van programma & sprekers, het verwerken van inschrijvingen en betalingen en het verbinden van deelnemers.

Meer weten over Yard Eventsites? Bekijk de website.

 

Mocht u vragen hebben, of geïnteresseerd zijn in één van onze online diensten of producten, neem contact met ons op.

Yard Internet

Beneluxlaan 6
3527 HT Utrecht
Telefoon: 030 234 10 20