8 praktische tips om net zo succesvol te worden als Allesoversport

Nieuwe Klant

Alles over Sport, hét platform waarop Kenniscentrum Sport met vele partners kennis over sport en bewegen beschikbaar stelt, heeft sinds de start op 1 januari 2016 al meer dan 1 miljoen bezoeken ontvangen. Deze mijlpaal is op 5 december 2017 bereikt.

Adviseurs van Kenniscentrum Sport vormen de kern van het auteursteam en leveren zo met hun kennis van wetenschap, beleid en praktijk een onmisbaar aandeel aan het succes van Allesoversport. En natuurlijk is de groei te danken aan de vele bezoekers die steeds weer terugkeren op www.allesoversport.nl voor nieuwe informatie.

Er staan inmiddels ruim 2000 artikelen van 400 auteurs op het platform voor professionals en publiek.  Via social media als YouTubeInstagramTwitter en Facebook worden specifieke groepen geattendeerd op interessante verhalen over alle facetten van sport en bewegen.

Yard Internet is als online partner ontzettend trots op dit resultaat en deelt graag 8 lessen met jou! Download de whitepaper en ontdek hoe je net zo succesvol kunt worden als Allesoversport.nl.

Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met: Dennis van Aalst

Dennis van Aalst

Dennis van Aalst
Operationeel directeur